Over

Hi lieve lezer!

Ik ben Irene, mama van Isabel (4), Lucas, (1,5), vriendin van Remondo (jep, Italiaans!), het gezicht achter Studio Ins & Outs en achter deze blog!

Op 12 januari ben ik elk jaar jarig en in 2018 mocht ik 29 kaartjes uitblazen. We wonen in Hulshorst, een klein dorpje op de Veluwe. Omringd door bos, water en een zandverstuiving waar we regelmatig te vinden zijn.

Op mijn 24e werd ik op 3 augustus 2013 mama van Isabel. Een prachtige baby met grote ogen. En vanaf dat moment begon het enorme leerproces over mezelf. Want ik had het allemaal zo goed bedacht van te voren! En oh wat was het moeilijk om dingen los te laten en soms je eigen opvattingen te moeten verdedigen.

In april 2016 kwam daar onze jongste Lucas bij. Een heerlijke bolle jongen. Zo anders dan zijn zus!

Ik maak, ik lieg niet, duizenden foto’s per jaar. Volgens mij staat de teller op dit moment boven de 25.000 in mijn telefoon. Ik wacht nog steeds op het moment dat mijn iPhone (met 128G natuurlijk) gaat piepen. Alle foto’s worden automatisch weggeschreven naar Dropbox en mijn iCloud. Maar daar bleven ze ook. Ik ging op zoek naar een leuk boek om ze in te plakken. Wauw, er was genoeg aanbod maar het ging van kinderachtig naar boeken met enorme vragenlijsten. Boeken die met een paar foto’s al niet meer lekker bladeren en boeken met enorm dun papier.

Dat kon anders! En zo ging ik aan de slag met mijn eigen collectie. Inmiddels bestaat die uit zo’n 15 boeken waaronder ook boeken die je goed kunt gebruiken zonder gezin!

In mijn vrije tijd (die spaarzaam is met een eigen bedrijf!) ben ik vooral lekker bezig met de kids, mijn lieve vriend en hondje Lola. Maar ook vind ik het heerlijk om samen met vrienden op stap te gaan. Of om gewoon lekker burgerlijk thuis spelletjes te spelen (wel inclusief Baileys want na 4 jaar zwanger, borstvoeding, weer zwanger en weer borstvoeding heb ik dat af en toe wel verdiend!). Online shoppen kan ik ook erg goed! Tot groot ongenoegen soms van Remondo ;).

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Als je iets meer wilt weten kun je mij altijd mailen of Whatsappen. De contactgegevens vind je hier. KLIK!

Liefs,
Irene

Klik rustig door de foto’s heen om een kijkje te nemen in ons leven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.