TIP: Zo verberg je de titel van een pagina die je niet gebruikt

TIP: Zo verberg je de titel van een pagina die je niet gebruikt

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat een boek perféct aansluit aan jouw wensen is vrijwel onmogelijk. Zelf heb ik dat ook ervaren toen ik voor Isabel invulboeken maakte, zo’n 5 jaar geleden. Vaak bleef de pagina leeg omdat ik er niets anders van kon maken. Dat kon en moest anders vond ik! 

Weg met die titels!

Daarom heb ik de boeken zo ontworpen dat jij van bijna alle pagina’s een extra foto pagina kunt creëren. In deze blog laat ik je aan de hand van voorbeelden zien hoe dit kan.

Opbouw van de boeken

De boeken zijn allemaal hetzelfde opgebouwd. Op de linkerpagina’s heb je de meeste ruimte voor foto’s en op de rechterpagina staan vragen, lijstjes of is er ruimte om een mooi moment op te schrijven. Behalve de tekst zijn de boeken verder vrij ‘sober’. Maar dat heb ik bewust gedaan zodat jij elke pagina zo kan maken zoals jij dat wil.

Mijlpaal vergeten? Of past het niet bij jullie verhaal?

Dan plak je vrij eenvoudig iets over de titels heen. Dit kunnen foto’s zijn, papier of stickers. Hier vind je een aantal voorbeelden van boeken waarbij dit is toegepast. Dit zijn mijn eigen boeken of boeken van andere SIO fans. Boeken in ‘actie’ dus!


Bij bovenstaande foto’s gebruikte Linda het papier uit de Paper Packs om de titels subtiel af te plakken. Door hier foto’s en stickers overheen te plakken zorg je ervoor dat dit minimaal opvalt!

Je kunt ook foto’s gebruiken om de titels mee af te plakken. Zeker als je grotere foto’s gebruikt voor je boek is dit een mooie oplossing! Hierboven zie je een aantal voorbeelden van hoe dit in het Ik Ben Zwanger invulboek is toegepast. 

Zo zie je maar: met de invulboeken kun je alsnog heel veel kanten op! Door de poespas eruit te laten heb ik jou veel ruimte gegeven voor je eigen creativiteit. Probeer gerust uit wat voor jou werkt. En je mag me altijd een berichtje sturen als ik even met je mee moet denken!

Liefs,
Irene

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *