DIY: Maak de eerste pagina van je invulboek

DIY: Maak de eerste pagina van je invulboek

In de meeste boeken vind je voorin een pagina met de voorgedrukte tekst ‘Dit boek is van’ en een aantal lijntjes. Een pagina die je misschien snel invult door de naam of namen op te schrijven. Maar weet je dat je deze pagina ook leuk kunt ‘pimpen’ met de materialen uit de webshop? In deze blog ligt ik een paar manieren toe.

  1. Zonder foto’s

Ik moet eerlijk bekennen: het was niet meteen in me opgekomen om de eerste pagina ook te beplakken en leuk te maken! Maar toen ik door een boek bladerde dat al goed gevuld was merkte ik dat ik het jammer vond dat die eerste pagina zo leeg was. Dus ging ik aan de slag met achtergrondjes uit het roze paper pack, tapes, quotekaartjes, stickers en de letters. Hieronder het resultaat:

Maar ik ben niet de enige die aan de slag is gegaan. In de community kwamen deze super toffe pagina’s voorbij!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Met foto’s

Maar ook kun je die eerste pagina heel goed toffer maken met foto’s! Deze pagina’s laten zien hoe je dat kunt doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopelijk heeft deze blog je inspiratie gegeven om aan de slag te gaan met de eerste pagina van je invulboek. Wil je meer van deze inspiratie? Word dan lid van de Facebook community!

Liefs,

Irene

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *