Review – Mijn Eerste Jaar invulboek voor baby’s

Review – Mijn Eerste Jaar invulboek voor baby’s

Vorig jaar mei werd ik mama van onze dochter van nu 9 maanden. Mensen zeggen altijd dat je extra van het eerste levensjaar moet genieten, want die gaat zo snel voorbij. Het is geen cliché, het is echt waar! Wow, wat is de tijd voorbij gevlogen tot nu toe! Ik ben blij dat ik alles nu bij kan houden in het eerste jaar boek van Studio Ins & Outs.

Onze dochter was geboren en mijn schoonzus vroeg mij of ik wel eens van Studio Ins & Outs had gehoord, want zij had zulke leuke invulboeken. Nee, dat had ik niet. Ik ben gaan kijken en heb even getwijfeld, maar toen ik eenmaal het eerste jaar invulboek in huis had, was ik om! Wat een super leuk boek!

Alle mijlpalen in een boek

Wat ik zo leuk vindt aan het eerste jaarboek is dat alle mijlpalen erin staan; van de eerste 4 weken, tot 12 maanden, maar ook alles wat er tussendoor komt. Bijvoorbeeld voor het eerst een (fruit/groente)hapje, voor het eerst staan, maar ook de eerste keer mee op de fiets, waar speelt je kind het liefst mee, heeft het een favoriet liedje? Kortom, alles komt aan bod!

Zonder poespas

De boeken van Irene passen echt bij mij; ik hou niet van teveel poespas of te drukke pagina’s. Daarom vind ik het nou juist zo leuk dat je in de boeken van Irene voldoende ruimte hebt voor foto’s en om er je eigen draai aan te geven. Ze zijn van zichzelf lekker simpel en jij kunt kijken hoe je de pagina’s aankleedt en kleur geeft.

Inmiddels ben ik ontzettend verslaafd aan de boeken en accessoires van Studio Ins & Outs. Uit de webshop heb ik bijvoorbeeld de paper packs met de te gekke achtergronden, de quote kaartjes voor zowel kids als de algemene, washi tapes, de gekleurde pennen, de stickervellen, het stickerboekje en ook heb ik de stickerset gekocht om een bewaardoos te maken; alles in SIO stijl, maar je kunt er lekker je eigen creativiteit mee kwijt.

Al met al zijn de boeken én accessoires een echte aanrader (en verslavend ;))!
Een leuke manier om later nog eens een keer extra te genieten van al die mijlpalen!

Door: Melissa

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *