Alle info over de Invulboeken Challenge!

Alle info over de Invulboeken Challenge!

De eerste challenges waren een groot succes!

Ruim 600 dames hebben inmiddels meegedaan aan de invulboeken challenge. Vanaf nu zal elk 3 maanden een challenge van start gaan. Je schrijft je hier in voor de derde editie die begint op 8 april. Lees deze blog goed door zodat je weet hoe de challenge werkt! Onderaan vind je een lijst met veelgestelde vragen. En tijdens de challenge shop je fijn met 20% korting!

Aan de slag met de Invulboeken Challenge!

We gaan met een hele groep vrouwen aan de slag met het vullen van de foto- en invulboeken. Tijdens de challenge gaan we in 5 stappen van niks naar een gevuld invulboek. Wat? Ja echt! En ik ga je helpen.

Wat gaan we doen?

We starten op maandag 8 april. Die dag ontvang je de eerste ‘opdracht’. Vanaf die dag ontvang je om de paar dagen een nieuwe opdracht. Je kiest uiteraard zelf het tempo waarin je mee doet. Tijdens de challenge shop je met een exclusieve code met 20% korting.

Om mee te kunnen doen met de challenge, en zo gebruik te kunnen maken van de exclusieve kortingscodes, moet je je inschrijven. Dan krijg je op elke challenge dag een nieuwsbrief in je mailbox met de challenge van die dag.

Inschrijven kan tot en met 7 april en doe je hier:

KLIK!

Na het aanmelden krijg je een e-mail met daarin een bevestigingslink. Je moet op deze link klikken om je aanmelding te bevestigen. Bij sommigen komt deze mail in de spam terecht. Heb jij de mail niet gehad? Meld je dan nog eens aan of neem contact op met Irene via info@studioinsenouts.nl.

Deel en inspireer!

Deel jouw vorderingen in de Invulboeken Inspiratie community op Facebook! En motiveer en inspireer zo de andere deelnemers.
Nog geen lid? Meld je dan hier aan (geen vereiste): KLIK!

Prijzen winnen:

Onder actieve deelnemers die hun resultaat delen in de community op Facebook wordt shop te goed verdeeld.

FAQ

1. Kan ik alleen meedoen met een invulboek van Studio Ins & Outs?
Nee hoor! Je kunt met elk soort (invul)boek meedoen aan de challenge.
2. Hoeveel tijd kost meedoen aan de challenge?
Dat is helemaal aan jou zelf. Sommige opdrachten nemen wat meer tijd in beslag dan de andere. Maar we helpen je graag om de opdrachten zo goed mogelijk te kunnen doen. Je volgt de challenge op jouw tempo. Zorg dus dat je de mails goed bewaart!
3. Zijn de kortingscodes alleen voor deelnemers?
Ja! Want hard werken moet beloond worden ;).
4. Ik ben gedurende de challenge op vakantie, kan ik wel meedoen?
Jazeker! Je kunt de mailtjes bewaren en later een voor een lezen en de opdrachten uitvoeren. De challenge wordt elk jaar op januari, april, juli en oktober georganiseerd. Dus je kunt ook tijdens een latere challenge meedoen.
5. Van wanneer tot wanneer is de challenge?
De eerste opdracht ontvang je op 8 april en de laatste op 21 april.
6. Moet ik al mijn foto’s al hebben uitgezocht/geprint voor de challenge begint?
Nee hoor! Dat is onderdeel van de challenge.
7. Moet ik al in het bezit zijn van een (invul)boek voor de challenge begint?
Nope! Ook dat is onderdeel van de challenge.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan gerust een mail naar info@studioinsenouts.nl of contact ons via social media!

Comments (4)

 • Sofie Reply

  Ik doe mee! Een reden te meer om tegen Dan al mijn Verhuisdozen geleegd te hebben 😊.

  14 juli 2018 at 12:47
  • IreneInsenOuts Reply

   Wat super leuk Sofie! Inderdaad een hele goede reden 😉 Zet ‘em op! Liefs Irene

   15 juli 2018 at 13:58
 • Naomi Reply

  Ik zou ook graag mee willen doen, alleen gaan wij op vakantie 31 sept zou dat een probleem zijn om niet mee te doen?

  15 juli 2018 at 20:31
  • IreneInsenOuts Reply

   Hi Naomi, goede vraag! Je kunt de mailtjes bewaren en ze op een later moment een voor een lezen en de opdrachten doen! De challenge loopt tot en met 18 augustus. Dus waarschijnlijk ben je klaar voor jullie vakantie! Liefs Irene

   15 juli 2018 at 20:42

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *