Wereldkaarten & invulboeken: een super leuke combinatie!

Onze kids komen nu tot de ontdekking dat de wereld groter is dan hun eigen huis, straat, dorp en land. Er komen steeds vaker vragen over wie er allemaal nog meer op de aarde wonen. En welke dieren er bestaan. Erg leuk!

Mooie momenten vastleggen met de producten van fotocadeau.nl

Toen ik benaderd werd door fotocadeau.nl was ik dan ook meteen enthousiast over hun producten! Want jullie weten hoe graag ik mooie momenten vastleg en dan niet alleen in een invulboek. Via verschillende websites helpen ze jou met het vastleggen van foto’s op een mooie manier. Bijvoorbeeld door je foto op plexiglas te laten maken via de website fotoopglas.nl.

Zij hebben ook hele toffe wereldkaarten in allerlei formaten op canvas voor aan de muur. Die misstaan natuurlijk niet in een speel-, woon-, of slaapkamer. Ik mocht er eentje bestellen via hun website Wereldkaart.nl. Wil je ook een wereldkaart kopen? Lees vooral even door voor een toffe kortingscode die ik in samenwerking met fotocadeau.nl mag delen.

Een varken met haar!

Voor de kids zocht ik er eentje uit met plaatjes van dieren. En hun reactie was goud waard! Er werd meteen druk gezocht naar welke dieren waar woonden en waar ons land dan was. Isabel: ,,Mam! Wij hebben zo’n varken met heel veel haar die papa wel eens ziet als hij in de auto zit!” Ze bedoelde een windzwijn waar de Veluwe hier vol mee zit ;).

De wereldkaart heeft inmiddels een plekje in de speelkamer. Ik had hem zelf op een andere plek bedacht maar toen ik zag hoe leuk de kids het vonden om van alles aan te wijzen hangt hij op ooghoogte. Ik heb gekozen voor de wereldkaart ‘Ons Dierenrijk‘. Onze canvas is 120cm x 90cm groot.

Gratis download: wereldkaarten voor je invulboek

En toen dacht ik: hier kunnen we iets mee voor de invulboeken! Zeker voor de reislustige ouders en kids heb ik iets leuks bedacht. Een gratis download van de wereldkaart en de kaart van Europa. Om in een boek te plakken en bij te houden in welke landen jullie zijn geweest over een bepaalde periode. Of in je leven!

Je download de PDF hier:

Let er op dat je de printer goed instelt: laat hem niet zelf het papierformaat kiezen en kies voor ‘passend afdrukken’.

En ik heb nóg iets leuks! Want met code WKAART10 krijg je 10% korting op jouw wereldkaart op canvas.

Deel vooral jouw resultaat van de wereldkaart die je hebt gemaakt op social media of in de Facebook community!

Liefs,
Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *