Mis geen herinnering met het Jaarboek | Review

Vergeet jij wel eens een belangrijk moment? Jessica mist geen herinnering meer, maar bewaart ze in ons Jaarboek!

Om mijn verzameling uit te breiden besloot ik om het “Jaarboek” te bestellen, het heeft een leuk uiterlijk en is per maand makkelijk in te vullen. Je mist dan nooit een herinnering. Per maand heeft het boek 4 bladzijden om in te vullen, voor extra veel foto’s of tekst. Tussendoor zitten er nog verschillende titels tussen waar je ook nog wat leuke dingen in kwijt kan. Het boek is gemaakt van dik papier waardoor het lekker stevig is.

jaarboek-jessica

Je kan vanaf de jaarwisseling werken, maar ook vanaf de maand dat je kindje geboren is, je getrouwd bent of een andere reden waarom je dit boek besteld hebt.

Ik heb er voor gekozen om vanaf de maand te beginnen waarin mijn zoontje is geboren. Zo werk ik van verjaardag tot verjaardag. Ik ben er dus vanaf augustus mee gestart. Zodra ik al wat foto’s af heb laten drukken maak ik alvast een beginnetje voor die maand, zodat ik écht niets kan vergeten.

jaarboek-ingevuld

Ik ben nu bezig met de maand oktober, deze is bijna klaar. Ik moet alleen nog wat foto’s bestellen. (de Hema mini squares zijn erg fijn om in je boeken te gebruiken.)

Ik probeer er meestal 1x per week aan te werken. Zodra ik tijd heb dan zit ik ontspannen aan mijn tafel aan mijn boeken te werken. De tijd gaat hierdoor erg snel en zit dan al gauw 3 uur te knutselen.

jaarboek-jessica-say-cheese

 

Ook heb ik de letter stickers, washi tapes en quote kaartjes van Studio Ins & Outs. Hiermee vrolijk je het boek in dezelfde stijl op. Soms heb ik geen foto bij een bepaalde titel waardoor je er iets overheen kunt plakken en zo een titel kan maken met de letter stickers, zo blijf je toch in dezelfde stijl werken.

jaarboek-bewaardoosOok zo’n toffe bewaardoos voor je invulboeken maken? Bestel bij ons alle accessoires voor je bewaardoos. 

Ik ben blij dat ik de webshop ontdekt heb, zo heb ik later mooie foto/invulboeken voor onze Kay.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *