Mooie momenten bewaar jij in het Jaarboek

Het jaar 2018 is alweer bijna ten einde. Wat is het jaar voorbij gevlogen! Weet jij alle mooie momenten van dit jaar nog? Heb je ze vastgelegd op foto’s? Niet? Balen! Start dan het jaar 2019 goed en bewaar al jouw mooie momenten in het Jaarboek!

Je shopt dit boek de hele maand december voor maar €22,95!

” Ik heb een product op de markt gebracht waar behoefte aan is. “

 

Het Jaarboek is er niet altijd geweest. Het begon allemaal met het Eerste Jaar invulboek. 

Dat moment waarop jij je realiseert: “De tijd vliegt met zo’n kleintje”, dát moment had Irene ook en op dat moment had zij behoefte aan het Eerste Jaar boek. Irene vertelt:

 

En dit boek liep fantastisch en nog steeds! Inmiddels is Studio Ins & Outs ruim 30 boeken rijker, staat het als een huis en herken je Studio Ins & Outs door de vrolijke kleuren en heldere uitstraling.

Toch was ik wel even benieuwd: Irene, hoe doe je dat?!

 

 

Dat het écht wel heel leuk is, blijkt wel uit de steeds groter wordende community op Facebook: Invulboeken inspiratie | Studio Ins & Outs

Inmiddels heeft de community 1372 (!!) leden en dagelijks komen er weer nieuwe leden bij.

” Ik hoef niet meer overal zelf op te reageren, want de community leden helpen elkaar. Dat is zo fijn!” 

Studio Ins & Outs bestaat 2 jaar en ik was wel even benieuwd hoe het Jaarboek ontstaan is.

Nu had ik natuurlijk een prachtig verhaal kunnen schrijven over de reden van het Jaarboek, maar wie kan dit beter vertellen dan Irene herself. Daarom vroeg ik aan Irene: “Hoe ben je er op gekomen om het Jaarboek te maken?”

 

En mocht je dit te gekke invulboek al waanzinnig vinden in de ‘standaard’ kleur… nu kun JIJ hem bestellen in JOUW favoriete kleur, want hij is inmiddels verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren en totaal in SIO stijl.

 

Ik zelf ben al verslaafd aan het Jaarboek en ik weet dat ik voor 2019 weer een nieuw boek ga bestellen, maar waarom zou JIJ nou zo’n boek moeten hebben?
Irene licht het even toe.

 

“Een musthave voor iedereen die aan het eind van het jaar denkt: wat is het jaar voorbij gevlogen!”

Januari komt in zicht: de uitgelezen kans om te beginnen met herinneringen maken. Aan het einde van 2019 denk jij niet: had ik maar… Nee aan het eind van 2019 kun jij een dik boek laten zien met alle mooie momenten van dát jaar!
Mocht je het even gemist hebben, dit zou je bijvoorbeeld kunnen delen:

Noem maar op, jij kunt ALLES vastleggen.

Mooie momenten bewaar jij in het Jaarboek!

Liefs,

Christa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *