Feestdagenplanning 2018

Feestdagenplanning 2018

Sinterklaas is inmiddels weer vertrokken naar Spanje (HOERA!) dus maken we ons op voor de kerstdagen. Persoonlijk mijn favoriete feestdagen van het jaar! Ook dit jaar hebben we weer genoeg fijne momenten met familie en vrienden gepland dus lijkt het me goed om je te informeren over de levertijden gedurende de rest van deze feestmaand.

Verzending en levertijd tijdens de feestdagen

Misschien heb je het al wel gemerkt of gelezen: ook dit jaar waarschuwen de postbezorgers weer voor vertragingen door de grote drukte. De bestellingen van Studio Ins & Outs worden verstuurd met PostNL. Ook deze partij waarschuwt al enige tijd om op tijd je pakketjes te bestellen vanwege mogelijke kans op vertragingen.

Bestel op tijd!

Om er zeker van te zijn dat jouw bestelling nog voor de feestdagen binnen is, raden we je aan om voor maandag 17 december te bestellen indien je een maatwerk product wilt en voor donderdag 20 december als je een product wilt dat op voorraad is. Op maandag 17 december bestellen we de laatste boeken voor het jaar. Bestel jij na die tijd een boek dat in de ‘min’ staat? Dan wordt je bestelling pas na de feestdagen verwerkt en verzonden.

Vakantie

We werken de vakantie wel door maar niet alle dagen. Dit zijn de dagen waarop bestellingen worden verzonden:

  • Maandag 24 december (alles dat voor 12.00u is besteld die dag)
  • Donderdag 27 december (alles dat voor 12.00u is besteld die dag)
  • Donderdag 3 januari¬†(alles dat voor 12.00u is besteld die dag)

Tijdens de kerstvakantie nemen we geen spoedbestellingen aan en zijn we alleen op bovenstaande dagen in staat om mailtjes en berichtjes te beantwoorden. Hopelijk begrijpen jullie dat ook wij graag dit bewogen jaar willen afsluiten met ons gezin en daarbij de rust pakken die we verdiend hebben.

Tot slot wil heel team Studio Ins & Outs jou en jouw gezin onwijs fijne en gezellige feestdagen wensen.

Liefs,
Irene

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *