Maak je eigen invulboek met deze free downloads!

Maak je eigen invulboek met deze free downloads!

Speciaal voor alle creatieve- en niet zo – creatievelingen onder ons hebben we iets nieuws. Want met deze free downloads maak jij in een handomdraai jouw eigen invulboek. Verderop vind je inspiratie van dames die al aan de slag zijn gegaan met deze downloads en een blanco boek.

Wat heb je nodig?

Voor het mooiste effect druk je de free downloads af op iets dikker papier. Dat kan iets meer hebben maar is geen must!

Waarom deze free downloads?

Ik heb altijd nieuwe ideeën voor nieuwe boeken. En jullie ook! Helaas is het om meerdere redenen niet mogelijk om een oneindige collectie van invulboeken aan te bieden. Maar sommige ideeën wil ik ook niet loslaten! Daarom ga ik werken met free downloads zodat jij zélf een tof invulboek kan maken.

Welke free downloads zijn er?

Je vindt hier alle free downloads die beschikbaar zijn. Ze zijn er altijd voor de vierkante boeken en voor de kleinere, A5 boeken. Per bestand vind je de free download in 4 kleuren. Zo kun jij kiezen of je voor strak monochrome gaat of juist voor lekker veel kleur!

Hoe gebruik ik de free downloads?

Klik hierboven op de download van jouw keuze, sla hem op en print hem uit. Knip vervolgens netjes de vierkante of A5 vorm uit. Snijden met een snijmachine is nog beter! Plak ze in het boek of laat ze eerst invullen. Hieronder vind je inspiratie van dames die jou al voor gingen. Je kunt de bestanden ook laten afdrukken op dik papier. Bijvoorbeeld bij een copyshop of drukker!

Inspiratie

Hieronder doe je inspiratie op van dames die al aan de slag zijn gegaan met de free downloads. Je leest over hun ervaringen en kunt hun resultaten bekijken door middel van de foto’s!


Shanne, verjaardagswensen boek voor haar zoontje Thiago

Producten: vierkant Mooiste Momenten boek in de kleur lichtblauw met een eigen titel en de free download Verjaardagswensen. Daarnaast gebruikte zijn de letterstickers, de mint stickers en leuke washi tapes om het boek op te vrolijken! Naast de verjaardagswensen heeft Shanne de foto’s van zijn verjaardagsfeestje erbij geplakt.

 

 

 

 

 

 

 

Shanne haar ervaring met het zelf maken van een invulboe

,,Ik vind het super fijn dat je t zelf naar wens kan inrichten! De templates zijn echt een geniale aanvulling! ”

 

 


Vanessa, verjaardagswensen boek voor haar dochter Carice

Producten: vierkant Mooiste Momenten boek in de kleur monochrome met een eigen titel en de free download Verjaardagswensen. Daarnaast gebruikte zijn de letterstickers, de roze stickers en leuke washi tapes om het boek op te vrolijken!

 

 

 

 

 

Vanessa haar ervaring met het zelf maken van een invulboek:

”Zo bijzonder om helemaal zelf vorm te geven. Met alle leuke tapes, stickers, quote kaartjes, etc krijgt het boek zijn eigen stijl en is het een mooie herinnering aan haar vijfde verjaardag! En ook leuk en gezellig om samen aan het boek te werken. Zo wordt het een echt persoonlijk boek!”


Linda, echo boekje voor buikbaby ‘Robin’

Producten: A5 Mooiste Momenten boek in de kleur mint met een eigen titel en de free downloads voor het maken van een Echo boekje. Daarnaast gebruikte zij de stroken van de Action.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linda haar ervaring met het zelf maken van een invulboek:

Op dit moment ben ik 36 weken zwanger en heb dus verlof, het is echt heerlijk om dan de echo foto’s te pakken en die in een mooi boek te verwerken. Want lang niet al deze foto’s plak je in het “ik ben zwanger”  boek.
Dit is echt een makkelijke manier om de echo foto’s die je vaak meekrijgt op een mooie manier te bewaren.
Samen met het “ik ben zwanger” boek wordt het een mooie herinnering aan mijn zwangerschap.

Wil je ook aan de slag met de free downloads maar loop je ergens tegenaan of heb je een idee voor een download? Mail dan naar info@studioinsenouts.nl!

Liefs Irene

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *