Zomervakantie! Download de gratis vakantieplanner.

De zomervakantie heeft ook hier zijn intreden gedaan. Zo fijn! We waren er allemaal wel aan toe. Maar Isabel nog wel het meest. Het eerste jaar school zit er op en na de vakantie begint ze aan groep 2.

Laatste schoolweek

En zoals bijna overal was de laatste schoolweek intens. De zo vertrouwde groepjes waren ingeruild voor een grote kring. Want ze eindigde dit schooljaar met meer dan 35 klasgenootjes. Een gezellige drukte! Die vaak in groot contrast stond met de rust thuis.

Niet gek dus dat het meisje ‘op’ is. De ene drama bui na de andere passeerde de afgelopen weken de revue. Toen ik haar gisteren ophaalde bij het laatste kinderfeestje van dit jaar (de steller staat op 10!) waar ze na school direct naar toe was gegaan, zag ik het al. Ze is keihard over haar grenzen gegaan. Herkenbaar voor deze mama. En des te belangrijker vind ik het dat de komende weken in het teken staan van rust, rust en nog meer rust.

Vakantieplannen

Geen grote vakantieplannen voor ons dus dit jaar. We zijn druk bezig in de tuin en willen vooral genieten van ons nieuwe huis en alle ruimte! Maar wel willen we lekker op stap. Dagjes weg en dingen ondernemen. De afgelopen weken bespraken we met de kids wat zijn graag wilden doen. Nou, ideeën genoeg!

Toen ik haar naar bed bracht brak ze. Ze wilde precies weten wat we wanneer zouden gaan doen. We spraken af de volgende ochtend een lijstje te maken met alle leuke dingen. En zij wilde dan vooral ‘iets met stickers en bliksems tekenen’.

Gratis download!

Dus kroop ik achter de laptop om een vakantieplanner te maken die ook geschikt is voor kids! Allebei mogen ze er 5 dingen opzetten. Al komt Lucas nog niet zo ver hoor ;). En door de cirkels kunnen we op verschillende manieren aftellen. Voor de poster van Isabel heb ik de stickers uit het Stick it! Stickerboek gebruikt. 

Op Instagram werd er enorm positief gereageerd! En omdat bovenstaand verhaal misschien wel herkenbaar is heb ik besloten hem als gratis download ook voor jullie beschikbaar te stellen.

Ik vind het altijd super leuk om te zien hoe jullie de gratis downloads gebruiken! Deel ze met #SIOvakantieplanner en wie weet zie je jouw planner wel voorbij komen op de blog om anderen te inspireren.

Liefs,
Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *