5 (shop)redenen om een babyshower te organiseren!

5 (shop)redenen om een babyshower te organiseren!

Babyshower is een gebruik dat in India is ontstaan. Er is een samenkomst in het huis van de zwangere dat wordt opgesierd. Het is een traditioneel feest, waarbij de zwangere in het zonnetje wordt gezet.

In Noord-Amerika wordt de naam “babyshower” gebruikt en is dit feest bedoeld als een verrassing voor de aanstaande moeder. Hieraan zijn er dus ook verschillende thema’s aan gehecht t.a.v. hun woonsituatie, zoals: vrienden onderling die hun geliefde willen feliciteren met een feestje of vrienden die aanstaande ouders willen feliciteren met cadeautjes die ze nodig zouden hebben met de komst van hun baby of een feestje namens de aanstaande ouders om samen met hun familie en vrienden dit te vieren.

Een buitenlands gebruik die wij in Nederland maar wat graag overnemen. Daarom geef ik jullie:

5 (shop) redenen om een babyshower te organiseren!

  1. Niet alleen is het leuk om een feestje te organiseren, maar het is ook een blijk van waardering naar de zwangere toe.
    Je wenst haar alle goeds, deelt tips, geeft cadeaus en samen met meerderen hebben jullie een hele gezellige middag.
  2. Je mag eindelijk weer shoppen! Daarom neem jij het Mijn Babyshower’ invulboek voor de zwangere mee!
  3. En niet alleen doe je haar een plezier met het babyshower boek, maar ook het ‘Mijn Eerste Jaar’ invulboek zal haar goed van pas komen!
  4. Of wat dacht je van het ‘Heel Veel Liefs’ invulboek; het ideale cadeau om te gebruiken tijdens de kraamperiode. Natuurlijk kun je die ook geven wanneer de baby al geboren is, maar zo is de aanstaande mama alvast goed voorbereid!
  5. Maar de allerbeste reden om een babyshower te geven. Je kunt van alles voor de zwangere samen stellen!
    Kun je niet kiezen, dan bestel je er gewoon twee! Of geef je een cadeaubon. Breng uiteraard wel de rest van de gasten op de hoogte, want voor je het weet heb je ruzie om het bedrag… (believe me.. I know all about it.. )

 

  

Zo, wat ga jij als eerste reden gebruiken om een babyshower te organiseren?
Tag ons in je leukste babyshower foto op Instagram of Facebook, gebruik #studioinsenouts.

Liefs Christa

 

BewarenBewaren

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *