6 ideëen om te bewaren in je Happy Moments invulboek.

Deze maand staat het Happy Moments boek in the spotlight.
Dat wil zeggen dat jij, de gehele maand juli, dit leuke invulboek shopt voor maar €14,95.
Wat kun je nou eigenlijk bewaren in de leuke invulboek?
Ik geef je:

6 ideëen om te bewaren in je Happy Moments boek.

 

  1. Knuffie, Piggy, Spooky, allerlei namen die jouw kind heeft gegeven aan zijn of haar lievelingsknuffel. Vergeet niet die namen op te schrijven, want dit is te leuk voor later!
  2. “Ja mam, dat hebt ik echt van mijn vadert”, aldus mijn zoon nadat hij een flinke boer aan tafel liet. Lachen, gieren, brullen natuurlijk, maar je vergeet ze ook heel snel! Noteer zo’n uitspraak direct in dit boekje en je kan ze altijd weer terug lezen.
  3. Tijdens jullie vakantie in dat pittoreske dorpje, heb jij een fantastische foto van de kids gemaakt terwijl ze hand in hand door de authentieke straatjes lopen. Te leuk! Plak hem in dit boek; een moment om niet meer te vergeten.
  4. Mijn kids komen met regelmaat thuis met werkjes, knutseldingen, kleurplaten en noem maar op. Maak van de leukste werkjes een foto en plak ze in het boekje. Óf plak de werkjes zelf in.
  5. Waarschijnlijk heb jij genoeg wensen voor je kind. Ideëen voor later, toekomstwensen. Noteer ze, als dierbare herinnering. Ook goed voor je kind om te lezen wanneer het eens door het boekje bladert.
  6. Er is iets moois gebeurd. Een mooi, dierbaar moment, wat je wel moest vastleggen! Beschrijf dit moment, maak er foto’s van of maak er een leuke tekst met hashtag van om te plaatsen op social media en in je boek. Bij het terugbladeren weet jij nog precies wat er tijdens dit mooie moment gebeurde.

En zo krijg je een mooi boek, vol herinneringen; Happy Moments.

 

    

Weet jij al wat je gaat delen? Of ben je overtuigd dat je ook dit toffe invulboek wil?
Je shopt hem nog tot en met 31 juli mét korting!
Deel jouw leukste foto met #studioinsenouts op Facebook op Instagram.

 

Liefs Christa

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *