Bedank de juf of meester met een persoonlijk cadeau (gratis download)

Het einde van het schooljaar is in zicht. Misschien hoeft jouw kind nog maar een paar weken naar school! Isabel begon vorig jaar augustus in groep 1. En wat is ze gegroeid! Mede dankzij de inzet van haar lieve juffen, stagiaires en onderwijsassistente.

Hoe bedank jij de juf of meester?

Ik vind het leuk om de juffen in het zonnetje te zetten, maar dan het liefst met een persoonlijk cadeau! Een vraag van een volger op Instagram inspireerde me om een invulposter te maken. Die je samen met je kind invult en persoonlijk maakt door er een foto op te plakken.

Maak een persoonlijk bedankje voor de juf of meester

Wat leren ze toch veel. Dat besef ik me elk jaar meer, maar ook de band met de juffen is mooi om te zien groeien. Hoe leuk is het om je kind op te laten schrijven wat de juf of meester voor hem of haar heeft betekend? Met deze poster maak jij een persoonlijk cadeau. Print hem uit, vul hem in, plak een foto op en doe hem in een lijstje. Of voeg hem toe aan een van deze leuke juffencadeaus.

Download de invulposters hier:

     

Show je poster!

Ik vind het leuk om de resultaten te zien. Deel ze gerust met #studioinsenouts en inspireer zo andere ouders! Zo deelde Annemieke deze foto’s. Zij hebben alle kids in de klas een poster gegeven om in te vullen. De posters zijn vervolgens mooi ingebonden en aan de juf gegeven! Een heel tof low-budget juffencadeau, die ook nog eens mega persoonlijk is.

Liefs,
Irene

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *