Maart 2018: Fotoverslag

In maart werd hier thuis druk in de tuin gewerkt. Het blijkt toch een grotere klus dan we vooraf dachten. ‘Even’ alle bomen en struiken eruit is een enorme klus en er komt veel rotzooi onder alles vandaan. Maar we zetten door! Want het doel is een heerlijke open tuin met veel ruimte voor de kids om te spelen.

Nieuwe producten
Na de lancering van de nieuwe collectie moeten veel producten in een nieuw jasje gestoken worden. Zo kreeg de weekplanner een update net als de collectie kaartjes. Zo tof om te merken hoe goed alles ontvangen wordt!

 

Maar ook kwamen de elastieken in de webshop. Wauw! Ik had niet gedacht dat ze zo’n succes zouden worden. Heel leuk dat je nu je boek een extra persoonlijke touch kan geven.

 

In de aanloop naar Moederdag kwam Carola van Hip&Mama box met het idee om een boek te maken voor oma. Hoe we dat precies zouden invullen was niet meteen duidelijk en na een hoop brainstorm-Whatsapp-gesprekken ging ik aan de slag. Zo kwam het Oma&ik boek tot stand. Direct na de introductie vlogen ze werkelijk de winkel uit!

March Meet The Maker

Ik probeerde weer eens mee te doen aan een challenge. Elke dag iets posten wat te maken heeft met jezelf en je merk. Vol goede moed begon ik! Maar stiekem ben ik er gewoon niet zo goed in. Dus ook deze challenge lukte het me niet om hem tot het einde vol te houden!

  

Lucas bijna 1
Maart staat ook in het teken van de voorbereidingen van Lucas’ verjaardag. Op 4 april wordt hij 2 dus dat betekent plannen! In het volgende maandverslag lees je hoe zijn verjaardag is gegaan.

Isabel’s eerste paardrijdles
En met Isabel ging ik voor het eerst naar paardrijdles. Nouja, les. Het heet ‘Ponyfun’ en dat is het ook. Op lieve pony’s stappen ze door de bak en mogen ze even voltige doen op een grote Fjord. Ze vond het enorm spannend maar gelukkig maakte de roze cap een heleboel goed.

Het was een maand vol kleine quality-time-momentjes. Een spontaan bezoekje aan de bioscoop, ponyles en een taartje eten in het dorp: genieten! Ik werkte natuurlijk ook deze maand weer bij in mijn Jaarboek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *