Februari 2018: fotoverslag

Het is al weer februari! De eerste 2 maanden van het jaar zit er op en stiekem kruipen we langzaam richting het voorjaar. We zijn deze maand begonnen aan de enorme klus van het leeghalen van de tuin. Met een oppervlakte van 1750 vierkante meter waar toch zeker de helft van leeg gemaakt moet worden een flinke uitdaging!

Remondo was dus in de weer met een kettingzaag. Nou eigenlijk met 3 kettingzagen! En dat ging niet onopgemerkt voorbij aan de kids. Dus ging ik op een zaterdag met Lucas richting de ‘grasmaaier’ winkel in het dorp en scoorden we een mini speelgoed ‘bomensaaser’ (bomenzager). Zijn geluk kon niet op! En lekker warm aangekleed ging hij papa trouw helpen met bomen sasen.

     

We gingen ook lekker uiteten met lieve vrienden die helemaal uit Borne kwamen om ons nieuwe huis te bekijken. Wat begon met een lunch eindigde in een gezellige avond bij de wok. De kids hebben zich heerlijk vermaakt en wij hebben heerlijk gegeten.

De studio in een nieuw jasje
Een enorm hoogtepunt was de lancering van het nieuwe logo, de nieuwe huisstijl en de nieuwe covers van de boeken. Het maakte nogal wat los. Bij mijzelf en bij klanten. Wat vond ik dat moeilijk zeg! Maar het voelt goed en ik heb geen spijt van deze keuze.

   

Quality time
Ik ging heerlijk op stap met vriendinnen. Eerst lekker uiteten met mijn vriendinnetjes die ik al sinds de brugklas ken. We zijn elkaar een paar jaar ‘kwijt’ geweest maar inmiddels weten we elkaar weer regelmatig te vinden. Voor een gezellig avondje met thee, een etentje of om samen foto’s van vroeger terug te kijken!

 

Op 10 en 11 februari ging ik met Leonie naar Scheveningen. Daar vond het Make It Happen event plaats van Mariko van Sell Your Stuff Online. We sliepen daar al op zaterdag zodat we niet op zondag voor dag en dauw op hoefden. En ik niet een enorm eind hoefde te rijden voor en na zo’n enerverende dag! Leonie nam me mee naar Crazy Pianos, waar we met veel geluk het allerlaatste tafeltje van de avond wisten te bemachtigen. Wat een heerlijke avond! Baileys, lekker eten, goed gezelschap en fijne muziek. Doe mij meer van die avondjes! De volgende ochtend ging de wekker toch nog best vroeg. Maar he, ’s avonds een vrouw, ’s ochtends een vrouw! Het event zelf was leuk. Vooral de Pinterest workshop vond ik heel inspirerend! Ook troffen we daar Kim van Naamelijk die ik dus eindelijk in real life heb ontmoet!

Voorjaarsvakantie
Het was natuurlijk ook voorjaarsvakantie! Ik heb zelf gewoon doorgewerkt maar Isabel had een kinderfeestje, ging shoppen met haar tante in Harderwijk, er kwam een vriendinnetje logeren en we gingen lekker met z’n tweetjes naar de bioscoop.

     
Onze kleine Lola was in februari alweer 4 maanden oud. Het puppy-achtige is er nu wel af! De puppycursus gaat nog steeds heel goed en we hebben daar veel plezier van!

Eigen ontwikkeling
Ik ben inmiddels een paar keer bij Annemarie geweest. We hebben gepraat over vroeger, over hoe ik ben opgegroeid en de pittige tijd die we rond mijn broertje hebben gehad. Dat voelt goed! Om de dingen een plekje te kunnen geven en beetje bij beetje beter te snappen hoe ik in elkaar zit. En om daar oke mee te zijn! Ik krijg meer rust in mijn hoofd ondanks dat het leven best hectisch is.

Jaarboek
Ik verwerkte de mooiste foto’s en momenten van deze maand ook weer in mijn jaarboek. Hier kun je het resultaat zien!

Op naar maart!

Liefs Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *