Januari 2018 : fotoverslag

Januari 2018 : fotoverslag

Wauw! De eerste maand van het jaar zit er al weer bijna op. In deze blog deel ik onze mooiste foto’s en momenten en hoe ik het Dit is ons jaar invulboek heb gevuld over deze mooie januari maand. Klik op een foto voor een vergroting.

  

Ik kreeg op Facebook de tip om me eens te verdiepen in het concept van Klikkie! Na het lezen van de site was ik direct enorm enthousiast. Dit unieke concept helpt je elke maand bij het uitzoeken van je foto’s. Een klus waar regelmatig tegenop wordt gezien. Je krijgt maandelijks een reminder en kan via de site eenvoudig de mooiste foto’s van die maand, of een andere periode, selecteren. In een pakket, dat 7,95 kost, zit een grote foto, 3 mini squares, 3 squares van 10×10 centimeter en 3 foto’s van 10×15 centimeter. Omdat ik zeker wilde weten dat de kwaliteit goed was bestelde ik eerst eigen foto’s. Die zie je hierboven! Het was nog best een uitdaging om de foto’s uit te zoeken want ik maar er zo een paar honderd per maand. Toch helpt het enorm om echt na te denken over de mooiste momenten en is er niet 1 foto verloren gegaan!

De foto’s plakte ik in mijn Dit is ons jaar invulboek. Het resultaat zie je hierboven! Ik vind de kwaliteit echt heel erg goed en door de verschillende formaten kun je tof afwisselen. De grote foto past niet in het boek maar die ga ik inlijsten. Ik ben van plan om elke maand via Klikkie de foto’s voor in het jaarboek te bestellen.

Merk: Klikkie
Prijs: 7,95 voor 10 foto’s
Levertijd: zondag besteld, woensdag in huis
Website: https://www.klikkie.nl

 

Jarig!
Op 12 januari ben ik jarig. Zo’n datum waarop iedereen blij is dat de feestdagen voorbij zijn en het normale leven weer is opgestart. En dan ben ik jarig! Ik vind het altijd super leuk om jarig te zijn. De slingers, taart, lieve visite en natuurlijk cadeautjes sla ik nooit over! Maar dit jaar had ik vooral behoefte aan het vieren van mijn laatste jaar als twintiger met mensen die ik graag om me heen heb. Isabel liep die week al vanaf woensdag op haar laatste energie dus besloot ik haar op vrijdag lekker thuis te houden. Ze is nog geen 5 dus mag het nog! Om half 10 ’s ochtends zat ik al met de kids bij de Hema. Lucas was enorm gelukkig met de door hem zo gewaardeerde tompouce, Isabel koos voor het stuk appeltaart met de meeste slagroom en ik liet mijn oog vallen op een heerlijke slagroomgebakje. Compleet met chocolade melk en koffie vierde ik met mijn twee lieverds mijn verjaardag. En ze waren zo lief! Echt een feestje dus. ’s Avonds kwamen mijn ouders en lieve vrienden langs en ben ik goed verwend. 

Mooi weer
Het was de hele maand januari heel zacht. En op zondag telkens mooi droog dus we zijn regelmatig lekker naar het bos geweest. Achter ons huis zit een mooi stuk bos maar meestal gaan we in de auto en rijden we 5 minuutjes naar de zandverstuiving. Daar kunnen de kids en hond lekker dollen en rennen!

Op zondag 28 januari had ik de spiegelreflex camera mee:

Nog meer mooie momenten
Daarnaast had Isabel in januari 2 kinderfeestjes, ik een groot evenement en klusten Lucas en Remondo lekker aan Vespa’s. We waren lekker veel buiten en voor het eerst pasten vrienden op de kids zodat Remondo en ik lekker uiteten konden. Isabel en ik gingen naar K3 met lieve vriendinnetjes. Wat was dat leuk!

Januari, wat was je mooi! Op naar het voorjaar!

Liefs,
Irene

Comment (1)

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *