Peuters, kleuters en geduld.. Een (gratis) aftelposter helpt!

Zo! Isabel is bijna 4,5 en ik dacht dat we rond deze leeftijd het begrip ‘geduld’ wel kenden. Nou niet dus! Waarschijnlijk toch het Italiaanse, temperamentvolle bloed dat door haar adertjes stroomt. Al is geduld ook niet mijn beste eigenschap!

Een jaar geleden alweer maakte ik de aftelposter in het mint en roze. Toentertijd om haar te helpen bij het aftellen naar het concert van K3. Je kunt de poster op 2 manieren gebruiken. Beginnen bij 1 om te tellen hoeveel keer je kindje bijvoorbeeld op het potje heeft geplast om een cadeautje te verdienen. Of begin bij 15 om af te tellen naar een verjaardag of ander moment.

 

Je kunt de posters hier gratis downloaden:
Aftelposter mint
Aftelposter roze

Print hem uit, in kleur of zwart wit, scoor er een leuk vel met stickers bij en hang hem op een hoogte zodat je kind(je) erbij kan!

Ben benieuwd waarvoor jullie de posters gaan gebruiken!

Liefs Irene

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *