Top 5 leukste kraamcadeaus

Top 5 leukste kraamcadeaus

Wauw! Er is een heuse babyboom aan de gang in onze omgeving. Zo leuk! Zeker omdat onze kids al weer een tijdje uit de baby’s zijn geniet ik enorm van het shoppen voor (soon to be) mama’s en/of papa’s.

Ik heb daarom een lijstje samengesteld van mijn top 5 leukste kraamcadeaus. Want natuurlijk wil je goed voorbereid op kraamvisite! Ik houd zelf erg van persoonlijk kraamcadeaus die gemaakt worden met liefde en aandacht. Daarom zul je ook dit soort producten terugvinden in dit lijstje.

Nummer 1: Loving Letter ketting
Het zal je misschien verbazen maar nee! Het is geen invulboek. Want mijn nummer 1 om te geven is de Loving Letter ketting van Little Elephant. Een super subtiel echt (.925) zilveren ketting met een hangertje met daarop de initiaal naar wens. Persoonlijker dan dit wordt het niet! Leonie pakt de ketting ook nog eens prachtig voor je in. Daar heb je dus geen omkijken meer naar! Doordat de ketting heel subtiel en super mooi is afgewerkt past hij bij elke stijl. Een ketting die door de verse moeder met trots wordt gedragen. Er zijn ook kettingen met meerdere initialen verkrijgbaar om de ketting mee uit te breiden. Voor eventuele broertjes en/of zusjes!

Website: https://www.littleelephant.nl

Klik hier om de ketting te bekijken

  

Nummer 2: Mijn Eerste Jaar invulboek
Op nummer 2 een invulboek uit mijn eigen collectie. In dit boek leg je alle mooiste momenten en belangrijke mijlpalen uit het eerste jaar van je kindje vast. Het boek voor het eerste jaar van je baby is zo gemaakt dat je de verse moeder of vader niet opzadelt met een enorme klus! Doordat er veel ruimte is voor foto’s en geen ellenlange vragenlijstjes bevat heb je in een handomdraai een super mooi aandenken voor later. Het boek is er in het mint en roze en als ze de smaak te pakken hebben is er nog een vervolg in de vorm van het Kijk mij eens! boek voor 1-4 jaar, het Happy Moments boek en zijn er boeken om met het hele gezin te vullen zoals het Dit is ons jaar boek en het Erop Uit! invulboek.  En ook de invulboeken worden als cadeautje verpakt en verzonden.

Website: www.studioinsenouts.nl

Klik hier om het Mijn Eerste Jaar invulboek te bekijken

Nummer 3: Kant en klaar cadeaupakket voor op kraamvisite
Bij Carola van Hip&Mama box scoor jij een kant en klare cadeaubox voor de baby, moeder en zelfs vader! Met veel liefde en aandacht heeft Carola speciale verrassingsboxen samengesteld vol met toffe producten. Er zijn verschillende boxen waar je uit kan kiezen. Je hoeft dus niet meer na te denken over een leuk cadeaupakket! Ook deze webshop steekt veel zorg in het feestelijk verpakken van de producten.

Website: https://www.hipenmamabox.nl 

Klik hier om de cadeauboxen te bekijken

  

Nummer 4: Toffe outfit voor de baby van Kels.
Ik heb al veel handgemaakte kleding voorbij zien komen de afgelopen jaren. Maar van de kwaliteit en stijl van Kelsey, het gezicht achter kledingmerk byKels was ik direct fan! Alles is net even anders dan anders, de modellen zitten super mooi en de kleuren die ze gebruikt zijn stijlvol en modern. Ze heeft in haar webshop toffe shirts, sweaters, jurkjes en nog veel meer. Ook Kelsey stopt enorm veel liefde en aandacht in het bedenken en maken van haar producten. Een aanrader dus als je graag kleding geeft als kraamcadeau!

website: https://www.bykels.nl

Klik hier om alle kleding te bekijken

Nummer 5: Naamvlaggetje zelf maken
Er is door de kersverse ouders vast veel tijd gestoken in de babykamer. Het thema is gekozen en de kleuren zijn zorgvuldig uitgezocht. Iets komen voor de babykamer kan daardoor best lastig zijn! Daar heeft Kim van Naamelijk iets op bedacht; het DIY naamvlaggetje! Je bestelt bij haar de naamsticker, het houten vlaggetje en een lintje en de ouders kunnen vervolgens zelf de verf kiezen en het vlaggetje schilderen. Vervolgens eenvoudig in elkaar zetten, de sticker erop plakken en klaar is kees! Op haar site deelt Kim een handige video waarin ze uitlegt hoe dit precies in zijn werk gaat. Het resultaat is een heel persoonlijk cadeau dat past in elke babykamer!

website: https://www.naamelijk.nl

Klik hier om het naamvlaggetje te bekijken

     

 

Dit zijn mijn 5 tips voor het ultieme kraamcadeau. Ik weet zeker dat je met deze cadeaus kersverse ouder(s) enorm blij maakt. Want trust me: ik weet als geen ander hoe het is om kraamcadeaus te krijgen waarvan je direct weet ze nooit te gaan gebruiken!

Wat vond jij het leukste kraamcadeau?

Liefs,
Irene

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *