Download het gratis schoolfoto-overzicht

Op veler verzoek van mama’s met het basisschoolboek heb ik een poster gemaakt waar je alle schoolfoto’s op kunt plakken! Het formaat is 20cm x 20cm waardoor je hem in het invulboek kunt plakken. Bijvoorbeeld op de binnenkant van de cover.

Er is plek voor 12 foto’s dus er is ook ruimte voor bijvoorbeeld foto’s van de crèche en/of peuterspeelzaal!

Nu vraag je je misschien af: waarom zit deze bladzijde niet standaard in het invulboek? Ik wil graag onderscheidend zijn. Er zijn enorm veel schoolfotoboeken op de markt gekomen die vooral gaan om de foto’s. Ik wil je helpen om herinneringen vast te leggen. Daarom bevat mijn boek veel meer dan alleen de schoolfoto’s! Ook kun je er schoolreisjes in kwijt, pauzehapjes, leuke weetjes en nog veel meer. En omdat een overzicht van alle foto’s ook erg leuk is om te hebben kun je die nu downloaden.

Het basisschoolboek is ook beschikbaar in een variant die geschikt is voor het Belgische schoolsysteem! Als enige invulboek voor de schoolperiode in België.

Klik hier om het bestand gratis te downloaden. 

Je kunt het bestand openen en vervolgens opslaan of direct afdrukken. Het bestand is A4 formaat. Hierop staat het vierkant waarop de schoolfoto’s kunnen worden geplakt. Deze knip je uit langs de dunne zwarte lijn en plak je op. Bijvoorbeeld op de achterkant van de cover of de pagina ‘Dit boek is van’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *