Welkom lieve Lola!

Welkom lieve Lola!

Na jaren dromen was het dan zondag eindelijk zo ver: we gingen onze Lola ophalen! Helaas kreeg ik tijdens het aantrekken van Isabel haar schoenen een migraine aanval 🙁 zo balen! Dus Remondo is snel met haar in de auto gesprongen, ik heb Lucas bij mijn ouders door de deur gedrukt (zo handig dat we ernaast wonen!) en ben in bed gaan liggen. Gelukkig viel de aanval mee en was ik vrij snel weer het vrouwtje.

Nu al een topteam!
Alles ontdekken
Knap koppie!

 

 

 

 

 

 

 

Maar wat doet ze het goed! Ze is er nu 5 dagen en eigenlijk lijkt het alsof ze er altijd al is geweest. Ze slaapt ’s nachts door, doet alles netjes buiten en is zo leuk met de kinderen. Alleen moet ze nog even wennen aan de poes (en Tante Knor vooral aan haar) en vindt Guus, de hond van mijn ouders, het nog niet zo leuk. Die is al wat ouder dus moet nog erg wennen. Mochten jullie tips hebben, let me know!

(Terwijl ik dit typ is Tante Knor in mijn nek gaan liggen en is Lola haar ontzettend aan het uitdagen!)

Mom goals!
Deze 2 zijn zo leuk samen!
Moe van alle indrukken

 

 

 

 

 

 

 

Wat info over Lola:
Ras: Ruwharige Jack Russell
Stamboom naam: Jachterhoek Jacks Natural Beauty
Roepnaam: Lola
Geslacht: teef
Geboortedatum: 6 oktober 2017
Geboren in: Zutphen
Mama: Jachterhoek Jacks Kiss me Kate
Papa: Jack Tonic World Collection
Kleur: bruin met wit

Wij zijn erg gek met haar en hopen dat ze lang hier rond mag lopen!

Ter ere van de komst van Lola heb ik een invulboek ontworpen waarin je alle mooie momenten van je huisdier kan vastleggen! Het boek is geschikt voor elk huisdier en leverbaar vanaf 11 december. Je vindt het invulboek voor huisdieren hier:
https://www.studioinsenouts.nl/a-50646528/invulboeken/tijdelijk-beste-maatjes-huisdieren-invulboek/ 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *