In de spotlight: Happy Moments invulboek

Ik geef toe! Het Happy Moments invulboek wordt hier het vaakst gevuld. En dat komt vooral omdat Isabel hem zelf graag bijhoudt. Ze heeft een exemplaar voor dagelijkse dingen en eentje waar ze alle foto’s van school in plakt. De mooiste gaan natuurlijk in het Ik ga naar school basisschool boek en de rest in ‘haar plakboek’.

Daarom verdient dit uitsprakenboekje, invulboek, boekje voor mooie momenten, you name it, om als eerste in de spotlight te staan! Ik zal binnenkort de volgende vragen beantwoorden:

1 Hoe ben ik op het idee gekomen?
2 Hoe ziet het boek eruit?
3 Voor wie is het boek geschikt?
4 Wat vind ik het leukste aan dit boek?
5 Tips om het boek te vullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *