We Are Pregnant event

We Are Pregnant event


Oke, wie trekt mij even van mijn roze wolk? Inmiddels is het een week geleden dat het We Are Pregnant event plaatsvond in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. En wauw! Wat was het gaaf! In de foto’s vind je de afbeeldingen bij dit blogbericht. 

Spannend 2.0
De maanden voor de beurs stonden vooral in het teken van overleven. Hierover lees je in mijn blog ‘Een half jaar vol herinneringen‘. Maar toen we eenmaal waren verhuisd kwamen de kriebels: binnen 2 weken vond het event plaats! Dus ging ik aan de slag met de styling van de stand, het voorbereiden van flyer materiaal en zorgen dat ik niet alleen stond.

Instagram
Via Instagram hield ik mijn volgers op de hoogte van de voorbereidingen. Ik deelde een foto van de stand waarbij ik nog twijfelde of ik de goede ‘vibe’ te pakken had. Maar de lieve reacties en mega veel likes zorgden ervoor dat ik vrijdag vol vertrouwen aan de beurs begon. Mijn lieve vriendinnetje Corine stond me bij en weerhield me van te veel koffie drinken, ik was tenslotte hyper genoeg!

Lieve lieve mama’s
En toen druppelden de eerste gasten binnen. En al snel spotte ik bekende Instagram mama’s. De meesten kwamen even langs de stand om gedag te zeggen. Zo tof! En om dan eindelijk die lieve kids live te zien: echt een cadeautje. Wat ik heel spannend vond waren de eerste reacties van mensen die mijn boeken nog niet kende. Normaal heb ik vooral online contact en nu ineens face-to-face. Gelukkig waren alle reacties positief! En heb ik de eerste dag al veel invulboeken mogen inpakken.

Moe 3.0
Het waren 3 enerverende dagen. Omdat ik nog niet 100% fijn in mijn energie zit was het ook erg pittig. Twijfel en onzerkeheid waren er zeker. Want het is gewoon enorm spannend om er dan te staan. Tussen Koeka, Joolz en de Prenatal! Foi, dat was best even slikken. Maar ik stond er maar mooi wel. En dat gevoel overheerst. Ik ging met meer vertrouwen in mijn producten en mezelf naar huis. Inclusief zere voeten en een zere onderrug 😉 Als kers op de taart kwamen op zaterdag mijn lieverds langs. Wat was het bijzonder om het ook met hun te delen! (En Isabel wilde natuurlijk enorm graag weten wat nou een ‘beurs’ precies is!)

Maar volgend jaar ben ik er weer bij!
Want weer allemaal lieve mama’s leren kennen en mijn liefde voor het vastleggen van mooie momenten delen? Die kans laat ik niet liggen!

Dus zet het maar vast in je agenda:
2 tot en met 4 november 2018 We Are Pregnant event in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!

In de foto’s vind je de mooiste foto’s van het event. Bedankt weer voor het lezen!

Liefs Irene

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *